Optimalisert batterilading

Opplever du at ladingen avsluttes før batteriet er fulladet?

Apple har introdusert en funksjon som forsøker å lære lademønsteret ditt for så å redusere hastigheten batteriet lades med. Målet er at batteriet ikke skal ligge unødvendig lenge til lading med 100%. Selv om dette er et steg i riktig retning, er det ikke en fullverdig løsning.

I enkelte tilfeller kan ladekabelen vår feiltolke denne funksjonen og lese det som om batteriet er fulladet. Vi anbefaler derfor å skru av denne funksjonen. Ved bruk av apias sine smarte ladekabler er batteriet bedre ivaretatt enn ved bruk av telefonen sin egen funksjon.

Hvis du vil slå funksjonen av, går du til Innstillinger > Batteri > Batteritilstand > Optimalisert batterilading. Velg Slå av. (Ikke Slå av til i morgen)

iPhone-optimalisert-lading

Populære ladekabler

USB til Lightning (iPhone & iPad)
iPhone og iPad USB til Lightning (iPhone & iPad)
Salgspriskr 244.00 Ordinær priskr 349.00
USB til USB-C
Enheter med USB-C USB til USB-C
SalgsprisFra kr 209.00 Ordinær priskr 299.00
USB-C til USB-C
Enheter med USB-C USB-C til USB-C
SalgsprisFra kr 209.00 Ordinær priskr 299.00

Bærekraft

apias er opptatt av bærekraft og det å etterlate så lavt karbonavtrykk som mulig. apias er faktisk 100% klimanøytral. Vi fokuserer alltid på lavest mulig klimabelastning, alt i fra produksjon, produkt, transport, logistikk og innpakking. Der hvor vi ikke kan utelukke utslipp, kompenserer vi ved å plante klimaskog.

Les mer