Bedre batterilevetid

Visste du at den hyppigste årsaken til at vi bytter mobiltelefon er dårlig batteri? I motsetning til en skjerm, som enten er knust eller ikke, vil et batteri bli gradvis dårligere. Du vil ha en stadig dårligere opplevelse av å bruke telefonen din, uten at det er en umiddelbar forklaring på hvorfor. Ikke bare er det utrolig irriterende å gå tom for strøm, men et dårlig batteri kan i enkelte tilfeller gjøre at telefonen blir tregere også.

Forskning utført av Battery Academy i USA/Canada, viser at levetiden på et Lithium-ion-batteri kan så mye som firedobles ved et 100% optimalt lademønster og miljø. Dette er dessverre ikke mulig å oppnå i praksis, men ved å avslutte ladingen når batteriet er 100% vil det kunne resultere i så mye som dobbel levetid. Det er bra for både miljøet og lommeboka!

Her kan du lese mer om hvordan det fungerer, og hvorfor det er et problem å la batteriet være koblet til laderen unødvendig lenge.

 

Popular charging cables

Sustainability

apias is all about with sustainability and leaving as low a carbon footprint as possible. apias is actually 100% climate neutral. We always focus on the lowest possible climate impact, everything from production, product, transport, logistics and packaging. Where we cannot exclude emissions, we compensate by planting climate forests.

Read more< /p>