Bedre batterilevetid

Visste du at den hyppigste årsaken til at vi bytter mobiltelefon er dårlig batteri? I motsetning til en skjerm, som enten er knust eller ikke, vil et batteri bli gradvis dårligere. Du vil ha en stadig dårligere opplevelse av å bruke telefonen din, uten at det er en umiddelbar forklaring på hvorfor. Ikke bare er det utrolig irriterende å gå tom for strøm, men et dårlig batteri kan i enkelte tilfeller gjøre at telefonen blir tregere også.

Forskning utført av Battery Academy i USA/Canada, viser at levetiden på et Lithium-ion-batteri kan så mye som firedobles ved et 100% optimalt lademønster og miljø. Dette er dessverre ikke mulig å oppnå i praksis, men ved å avslutte ladingen når batteriet er 100% vil det kunne resultere i så mye som dobbel levetid. Det er bra for både miljøet og lommeboka!

Her kan du lese mer om hvordan det fungerer, og hvorfor det er et problem å la batteriet være koblet til laderen unødvendig lenge.

 

Populære ladekabler

Bærekraft

apias er opptatt av bærekraft og det å etterlate så lavt karbonavtrykk som mulig. apias er faktisk 100% klimanøytral. Vi fokuserer alltid på lavest mulig klimabelastning, alt i fra produksjon, produkt, transport, logistikk og innpakking. Der hvor vi ikke kan utelukke utslipp, kompenserer vi ved å plante klimaskog.

Les mer